Strani

sreda, 07. marec 2018

Moške čestitke za rojstni dan


Tudi za moške lahko nastanejo zanimive čestitke :-) No s tem grozdjem, ki ga je Tina oblikovala za Rayher, skoraj nikoli ne zgrešiš. In z eko kartonom, ki je tudi tokratni izziv na CRAFT-alnici.

Tale je nastala za petdesetletnika, ki restavrira in obnavlja star motor, ki bo, ko bo delo končal, izgledal tako kot na sliki :-)


Sliko sem natisnila in jo premazala z glossy accents cracklePo bobnarski za osemnajstletnika, je nastala še ena bobnarska za resnega ( ali pa tudi ne) petdesetletnika :-)

11 komentarjev:

oldpunca pravi ...

Čudoviti moški voščilnici in res lepo škatlico z bobnom si ustvarila. Pri tebi se mi vedno znova postavlja vprašanje o tem, koliko ur ima tvoj dan. :-)))

Marija pravi ...

Hali, vse tri umetniške stavritve so krasne. Pri prvi se mi najbolj dopade kako super si postavila v ospredje številko in le to okrasila z vinsko trto. Pri drugi si se krasno znašla in sliko polepšala z razpokanim nanosom. Škatlica pa je sploh čudovita, še posebno fajn se mi zdi boben v sredini. Vsi trije bodo zagotovo navdušeni.

VEANA R. pravi ...

Res je, tudi moški si zaslužijo lepe voščilnice in tokrat bodo tvoje prav gotovo razveselile nasprotni spol. Krasne so ! Ena boljša od druge, od tretje..... Pozdravček <3

Valerija pravi ...

Prekrasni izdelki za moške. Jaz imam običajno s tovrstnimi težave, tebi pa odlično uspevajo. Čudovito!

AndrejaM pravi ...

Veliko lepih in dovršenih stvari si nam pokazala!

Tina pravi ...

Pri vseh si zadela v polno...z barvami, dodatki, motivi!

Keti's Projects pravi ...

Krasno si izkoristila kraft osnovo in jo popestrila z vinsko trto. Listi so ujeli vse možne barve. Kot pravi. Super moška voščilnica. Super, da se igraš z nami na CRAFT-alnici. Pozdravček, Keti (gostujoča članica)

Tamara pravi ...

O vse tri so krasne. Vinska trta je naravnost fantastična. Hvala ker se igraš z nami na CRAFTalnici. Bodi lepo, Tamara (mesečni sponzor)

Andreja L. pravi ...

Obe voščilnici sta zelo lepi in res pravi za moškega :-))
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!
Tudi škatlica presenečenja je čudovito sestavljena.

Lili pravi ...

Krasno ustvarjanje. Voščilnici na eko, kraft osnovi sta fantastični, škatlica za bobnarja pa prav tako.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

Nataša Š. pravi ...

Čudovite so prav vse po vrsti, vsaka zanimiva in nekaj posebnega.