sreda, 11. oktober 2017

Čestitke za rojstni dan

Danes pa pridemo na vrsto ženske. No čestitke za ženske.


Dve kuverti "vezanih očiju" so rekli v filmu Ko to tamo pjeva :-)



Druga za petdesetletnico... dodan bon oz. denar za potovanje/izlet





in zadnja tako za en vmesni rojstni dan. Narejena itak na hitro, takrat možgani še bolj migajo..napotki so bili... darilo krtača za lase pa eno ovčko daj nekam zraven, ker jim je slavljenka taka "babica" skrbi za mladičke, ki so jih mame zvrgle inp.
Že zjutraj je bila akcija... mhmhm krtača.. kaj bi lahko dala za krtačo, print ni prišel v poštev ( čas) pa se spomnim na maskaro za oči. Vprašam Tinkaro ( še dobro, da ni tako redoljubna kot jaz in ima zmeraj dve tri "suhe" maskare na zalogi) in ona pravi, bom pogledala, a popoldan? Ne , ne kar zdaj in voila prinese dve. Juhej, ena bo še na zalogo ( če jo najdem do takrat, ko jo bom potrebovala). V glavnem tukaj je tale lepotička :-) the čestitka :-)


Ovčka :-)



Krtača :-)


In prilepim v galerijo meseca oktobra Najlepšega para :-)














5 komentarjev:

oldpunca pravi ...

Vezanih očiju... :-)))) Super si! Meni ena približno taka kuverta vzame celo popoldne. Bravo za krtačko od maskare. Taboljša ideja. Lepe papirje si uporabila.

Keti's Projects pravi ...

Dol sem padla zaradi krtače ;-) in hitela dol po objavi, da vidim, kam za vraga je ženska prilepila maskaro oz. kako jo je uporabila??? Neverjetna si. Tale je prav baltazarska.

Biljana pravi ...

Kakšna dobra ideja!!! Noro. Drugače pa prav obožujem take voščilnice, ki ne potrebujejo kuverte. Super ti gre tole vezanih očiju:)

Tina pravi ...

Hali, čudoviti sta!!!...in poklon za krtačko :-)!

Valentina B pravi ...

11.10. je svetovni dan žensk in krasno se tvoja objava ujema s praznovanjem. Še lepša pa so tvoje voščilnice. Te tvoje kuverte zgledajo tako enostavne za naredit, ampak meni vzamejo ogromno časa. ;) Lepo si počastila vse ženske in dekleta. Sem pa tudi sama hitela gledat, le kako je uporabila maskaro.. Kr svetvovna ideja! :D

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca