ponedeljek, 12. avgust 2013

Prvi podopustniški delovni dan

Saj ni potrbno razlagati, kako se človek počuti , ko ve, da je za eno leto konec morskih užitkov, lenarjenja, izletov :-) Ja letos smo si v tednu, ko smo bili še na dopustu in doma ogledali Muzej premogovništva v Velenju, Vojaški muzej v Pivki ( sedeli v čisto pravi podmornici) in se ohladili v Škocjanskih jamah :-) Lepo je bilo in Slovenija skriva res veliko biserov. Ko le sonce ne bi tako močno pripekalo in nam vzelo energije za osvojitev kakšnega hriba. Ampak bo jeseni še kakšen lep vikend, pa jo mahnemo kam še s pohodnimi palicami.


In včeraj zaključili letošnji dopust z ogledom razstave DaVinci v Ljubljani, sprehod po stari Ljubljani z družino in sestro ter njeno družinico, noro dober sladoled pri Cacao, mhmhm tudi tortica in kavica sta pasali.

Avgust pa si bom zapolnila tudi po dveh krasnih darilih; bila sem kar 2x izžrebana...najprej pri Sonji, kjer sem prejela sivkino butarico

... in potem še pri Moi...

In da se vse zgodi z razlogom, tudi to se je spet potrdilo. Ravno te nožke sem potrebovala za en projekt, ki sem se ga lotila, a je zaenkrat še skrivnost...do sobote, ko se bo pred Osrednjo knjižnico Celje odvil že 11. sejem unikatnih izdelkov cART. Če imate čas, se oglasite tja do 13. ure, ko bo na ogled kar nekaj luštnih izdelkov.

Sonja in Moi najlepša hvala, res sta mi polepšali dan. Lepo je, ko te obišče poštar z bombončkom :-)

Pozdravček vsem in hvala za vse komentarje!

4 komentarji:

Vladuška pravi ...

Ja, lepo je takole prejeti posto :) Kar pa se tice dopusta pa saj ves, se malo pa bo novo leto, potem bo ze 1. maj, pol pa gres spet na morje ;)

Kristina pravi ...

Bonbončki so res slastni, si jih pa tudi zaslužiš, ko razen na dopustu ustvarjaš pridno kot mravlja. Ko se dopust konča, je res zmeraj malo krize, a čas res nori in je takoj na programu kaj posebnega in lepega.

Simona pravi ...

Pri nas ste se potepali?

oldpunca pravi ...

Vesela sem, da ti je butarica všeč :-)
Eh, ta dopust! Tako težko ga čakamo, potem pa tako hitro mine...

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca