ponedeljek, 6. maj 2013

Prva majska objava

Evo pa smo dobro zakorkali v maj, mesec ljubezni. Počitnice so mimo, prav lušten mini dopust smo imeli, obiskali sorodnike po moji strani v Slavoniji in se odpravili potem še malo nižje, v Vojvodino - Novi Sad k moževim daljnim sorodnikom. Kaj naj rečem...saj veste kako je, ko prideš, se prvič vidiš z nekom in imaš čez pol ure občutek, da se poznaš že vse življenje. Novi Sad je lepo mesto, gostitelji so nam želeli pokazati kar največ in ja sigurno se še vrnemo :-)


Prvi maj seveda obvezen roštilj in zvečer sprehod ob Donavi, po Štrandu... Lepo urejena plaža, igrala za otroke, kabine. Kot bi se sprehajal ob morju :-)

In drugi maj obisk mesta Palić pri Subotici, kjer imajo res lepo urejen živalski vrt. V Paliću so tudi krasne stare vile, jezero, parki.


To je to, v petek smo se vrnili, posadili doma rože, pokosili travo, oprali goro perila in danes že zelo zavihali rokave v službi in šoli. A kar je najvažneje, baterije so se napolnile, lepi spomini ostajajo in nova prijateljstva tudi.

3 komentarji:

HRANDICA pravi ...

Tole je videti pravi raziskovalni izlet. Lepo, da ste uživali.

katarina pravi ...

Super izlet, živalski vrt me je pa čisto prevzel!

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Krasen izlet ste imeli! Dobri ljudje, zanimivi, lepi kraji, kaj češ boljšega! Fotografije so super. Kdo bi si mislil, kakšen čudovit živalski vrt in letno gledališče imajo v Paliću Lepo mesto.

Čestitka v obliki škatlice za 30 let

 Za mladeniča, ki se ukvarja s pridelavo industrijske konoplje, obnavlja staro hiško in  ima krasno psičko Brundo :-) Galerija meseca marca